Waarom gebruik maken van de Innoseal® zakkensluiter

⭐️ Het is het voordeligste zakkensluiter systeem op de markt: 7 sluitingen voor 1 cent. Dit is aanzienlijk goedkoper dan andere sluitsystemen zoals bijv. de kwik lok, sluitstrips of andere mogelijk denkbare sluitsystemen. Dit maakt het tevens ook tot het meest “groene” sluitsysteem. Bij veel andere systemen wordt gebruik gemaakt van PVC-tape. Deze zakkensluiter maakt gebruik van een rubber solvent tape. Aanzienlijk minder milieubelastend en sluit veel beter. De sluitingen zijn in massa een heel stuk kleiner dan andere sluitingen dus het reduceert ook de hoeveelheid afval. Maar belangrijker voor u is dat het een hoop ruimte bespaard in uw magazijn en toonbank geschikt. Een grote doos refill-sets waarmee u ca. 75.600 sluitingen maakt is slechts 45x13,5x16cm (l, b, h) en weegt slechts 4,5 kilo.

⭐️ De InnoSeal® verzegelt uw producten. Door het stukje papier kunnen u en uw klant altijd zien of de verpakking eerder open is geweest. En omdat het de zak perfect sluit kunt u ook de versheid van uw producten langer garanderen. De zaksluitingen zijn voor uw klanten ook nog eens hersluitbaar en veiliger doordat de tape aan de zak blijft kleven en niet snel tussen het voedsel terecht kan komen.

⭐️ Deze zakkensluiter is zeer makkelijk in gebruik. De refill-sets kunnen maar op 1 manier in de zakkensluiters geplaatst worden dus “een kind kan de was doen”. En het bespaart veel tijd, want na het plaatsen van een refill-set kunt u weer ca. 900 sluitingen maken. Studies hebben aangetoond dat het 50% sneller werkt dan het aanbrengen van sluitstrips of kwik loks.


⭐️ Het is een gesloten systeem waardoor er beduidend minder vuil in het systeem kan doordringen. Hierdoor is het ook een duurzaam systeem, omdat het binnenwerk niet aangetast kan worden door invloeden van buitenaf. Het is tevens in de vaatwasser te reinigen. De metalen onderdelen zijn van RVS of verzinkt staal. Dit roest alleen wanneer het beschadigd is. En de kunststof behuizing is van slagvast kunststof gemaakt (zeer duurzaam, zal dus niet breken, scheuren of beschadigen).


⭐️ De refill-sets zijn standaard met een kleurcodesysteem d.m.v. 7 verschillende kleuren papier. Een vaste kleur per dag. Wederom een manier om de versheid van uw product te beheren.


⭐️ Uw klanten zullen het zeer waarderen wanneer u gebruik maakt van dit systeem. Geen gedoe meer om de met tape gesloten zakken open te krijgen, de zak is met 1 beweging open te maken zonder gebruik van mes of schaar! Twist en Pull.


⭐️ Voedselveilig en kindveilig! De sluiting komt niet per abuis tussen voedsel terecht en slingert niet rond als potentieel interessant object voor baby’s c.q. kleine kinderen om in de mond te nemen en mogelijk in te slikken!